Smartphone aplikacije

izrada iphone aplikacija

Smartphone aplikacije

Mobilni uređaji polako preuzimaju primat i značaj u svakodnevnom životu i poslovanju. Naši developeri Vam mogu pronaći rešenja i za najkompleksnije poslovne aplikacije za Android tako i iOS platforme.

iOS programiranje

iPhone i iPad platforme su postale snažno rešenje za poslovne i krajnje korinsike. Programiranje za iOS operativni sistem vršimo u nativnom kodu koristeći Objective C, bez generičkih frameworka i sličnih gotovih rešenja. Na taj način osiguravamo maksimum u smislu izgleda i funkcionalnosti mobilne aplikacije, radeći “pixel perfect” rešenja. Uvek smo u korak sa zadnjim trendovima sa područja korisničih interfejsa i iskustva korisnika (UI/UX), kako bi zadovoljili i one najzahtevnije. Za ovo konstantno rastuće tržište, možemo isporučiti vrhunska rešenja potpuno izrađena po vašoj meri.

izrada android aplikacija

Android programiranje

Izvorno Google-ov operativni sistem za smartphone i tablet uređaje kojeg su prigrlili svi najveći proizvođači. Za razliku od nešto skupljih i ne toliko raznovrsnih iOS uređaja, Android se ugrađuje na smartphone i tablet uređaje svih cenovnih razreda od „low“ do „high-end“ rešenja. Ova polarizacija tržišta mobilnih operativnih sistema nama ne predstavlja nikakvu prepreku da udovoljimo svim vašim zahtevima za izradom aplikacija i na ovom OS-u. Štaviše, vrlo smo iskusni u izradi mobilnih aplikacija na Android operativnom sistemu koje svojim izgledom i funkcionalnim karakteristikama nimalo ne zaostaju u odnosu na iPhone mobilne aplikacije.