Web dizajn

web dizajn

Web dizajn – Dinamički web sajtovi

Kreiramo web sajtove sa CMS administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način da ažurirate sadržaj web stranica. CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. To je moguće zahvaljujući bazi ili bazama podataka u koje se smešta celokupni sadržaj prezentacije, a za čije upravljanje nije potrebno napredno znanje već osnovno upoznavanje sa jednostavnim interfejsom za administraciju koje poseduju CMS aplikacije.

responsive dizajn

Responsive dizajn prilagođen svim uređajima

Responsive web dizajn predstavlja prilagođavanje sajta ekranima različitih dimenzija i omogućava da strane budu preglednije. S obzirom na podatak da danas skoro 10% korisnika weba surfuju koristeći mobilne telefone ili tablete i da se taj procenat znatno povećava iz godine u godinu, ovaj vid kodiranja sajta predstavlja trend broj 1 u web tehnologijama.

izrada internet prodavnica

Internet prodavnice

Za izradu e-shop sajta, odnosno internet prodavnice, koristimo dobre, proverene, kvalitetne i bezbedne skripte kao što su OpenCart i Magento. Ukoliko želite da svoje poslovanje proširite i iskoristite deo internet tržišta za zaradu, omogućujemo vam najpovoljnije uslove za pokretanje e-shop sajta. Web prodavnica je odličan i moderan način da svoje proizvode i usluge plasirate i prodajete na internetu – u realnom vremenu. Uz minimum troškova, vaša e-prodavnica može postati osnovni izvor zarade, mesto za grupnu i sigurnu kupovinu.

Pored CMS sajtova i online shopova izrađujemo i blogove i sve vrste foruma.