×

Free PS4 Emulator

Probably the Best PS4 Emulator for PC

PS4 Emulator
Izrada web sajtova - responsive web dizajn - moderno rešenje

WEB DIZAJN

Zašto je WEB dizajn važan?

Nikad nemate dve šanse da ostavite prvi utisak – a danas prvi utisci nastaju upravo prilikom posete web sajtu. Danas u vreme visokog razvoja tehnologija, kada svi imamo mobilne telefone i računare, prvo šta radimo kada smo u potrazi za nekim uslugama je odlazak na Internet. Prilikom donošenja odluke koju uslugu ili proizvod ćemo kupiti važno nam je da dobijemo informacije u roku od nekoliko minuta, a to je ono što pružaju web sajtovi. Zato je Vašem biznisu neophodna izrada profesionalnog web sajta koji će učiniti da Vaša kompanija ostvari dobar utisak.

logo dizajn

RESPONSIVE WEB DIZAJN

Responsive web dizajn predstavlja prilagođavanje sajta ekranima različitih dimenzija i omogućava da strane budu preglednije. S obzirom na podatak da danas skoro 10% korisnika weba surfuju koristeći mobilne telefone ili tablete i da se taj procenat znatno povećava iz godine u godinu, ovaj vid kodiranja sajta predstavlja trend broj 1 u web tehnologijama.

INTERNET PRODAVNICE

Za izradu e-shop sajta, odnosno internet prodavnice, koristimo dobre, proverene, kvalitetne i bezbedne skripte kao što su OpenCart i Magento. Ukoliko želite da svoje poslovanje proširite i iskoristite deo internet tržišta za zaradu, omogućujemo vam najpovoljnije uslove za pokretanje e-shop sajta. Web prodavnica je odličan i moderan način da svoje proizvode i usluge plasirate i prodajete na internetu – u realnom vremenu. Uz minimum troškova, vaša e-prodavnica može postati osnovni izvor zarade, mesto za grupnu i sigurnu kupovinu.
Pored CMS sajtova i online shopova izrađujemo i blogove i sve vrste foruma.

laptop
web dizajn

Šta možete očekivati od nas?

Kreiramo web sajtove sa CMS administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način da ažurirate sadržaj web stranica. CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. To je moguće zahvaljujući bazi ili bazama podataka u koje se smešta celokupni sadržaj prezentacije, a za čije upravljanje nije potrebno napredno znanje već osnovno upoznavanje sa jednostavnim interfejsom za administraciju koje poseduju CMS aplikacije.

PROCES IZRADE WEB SAJTA

izrada sajta

Upoznavanje

Izrada profesionalnog sajta počinje sa upoznavanjem. Ispričajte nam Vašu priču. Čime se bavite? Koja je Vaša vizija? Ko su Vaši potencijalni kupci? Kome je sajt namenjen? Da li postoji neki sajt koji Vam se dopada? U ovoj fazi razgovaramo o sadržaju, bojama, dizajnu, ceni, vremenu isporuke web sajta.

izrada sajta

DIZAJN

Nakon upoznavanja sa Vašim željama, idejama i zahtevima, počinjemo sa izradom dizajna. Uzećemo u obzir sve što ste nam pomenuli u prvoj fazi. Nakon što potvrdite dizajn, ulazimo u treću fazu koja predstavlja izradu sajta.

izrada sajta

RAZVOJ

Sajt možemo izrađivati na našem privremenom serveru ili direktno na domenu koji već posedujete ili smo ga zajedno kupili. U ovoj fazi i Vi učestvujete tako što nam dajete Vaš materijal (npr. postojeći logo firme, tekst, fotografije i druge informacije koje će se nalaziti na sajtu).

izrada sajta

LANSIRANJE

Tek kada ste 100% zadovoljni rezultatom sajt će ugledati svetlost dana. Ovo je momenat kada je sajt dostupan svima i kada će svako moći da mu pristupi. Uobičajeno vreme za izradu sajta je od 1-3 nedelje, ali ono dosta zavisi i od Vas (brzine isporuke materijala za sajt).

Zašto BAŠ MI?

Povoljna cena

Obezbeđujemo Vam vrhunsku uslugu po veoma razumnoj i pristupačnoj ceni.

Tim eksperata

Naš tim čine eksperti iz različitih oblasti: logo dizajn, web dizajn i web programiranje.

pomoc 24/7

Dostupnost 24/7

Mi smo tu za svako Vaše pitanje 24 časa u danu, 7 dana u nedelji.

Rok isporuke

Poštujemo dgovoren rok. Projekat uvek isporučujemo na vreme.

iskustvo logo dizajn

Iskustvo

Naš tim ima dugogodišnje isksutvo u ovoj oblasti, iza nas su mnogi uspešno optimizovani sajtovi.

Jedinstven dizajn

Garantujemo Vam jedinstven dizan, koji neće biti „ukraden" od nekog drugog biznisa.

ŽELITE SARADNJU SA NAMA?

Budite slobodni da nas kontaktirate